Käyttäjän poistaminen

WordPress näyttää (ainakin tällä hetkellä) toimivan niin, että käyttäjän oikeuksien poistaminen blogista piilottaa julkisesta näkymästä hänen tekemänsä sivut (ei merkintöjä). Sivut saa näkymään kun ne avaa kerran muokattavaksi ja tallentaa, jolloin ne saavat jonkun toisen blogin kirjoittajista kirjoittajakseen.

Mikäli poistettava käyttäjä on kirjoittanut paljon sivuja, on mahdollista poistamisen sijaan esim. muuttaa hänen käyttäjäroolikseen “Avustaja”, jolloin uusien merkintöjen ja sivujen julkaisu ei enää onnistu.

Mikäli käyttäjä on ollut pääkäyttäjä, kannattaa myös tarkistaa ilmoitusten lähettämiseen käytettävä sähköpostiosoite sivulta “Asetukset”.