Blogifest – Helsingin yliopiston bloggaajien tapaaminen 6.11.2009

Päivitys 11.9. Huomaa iltapäivälle korjattu aika.

PIkkulintunenBlogifest on Helsingin yliopiston blogitapaaminen. Tilaisuus on avoin paitsi yliopiston blogipalvelun käyttäjille, myös kaikille bloggaaville tai blogeista kiinnostuneille yliopistolaisille. Tapaaminen koostuu useista lyhyistä salama-alustuksista sekä niiden innoittamasta keskustelusta.

Tarkoitus ei ole liitää teknisissä sfääreissä vaan pitää ote tiukasti arjessa ja käytännössä ja luoda katsaus bloggaamiseen yliopistossa juuri nyt.

Aika ja paikka

Perjantai 6.11.2009 klo 12.15 – 13.45 Yliopistonkatu 3, Porthanian lehtisali (toinen kerros, opettajien Unicafe-ruokalan vieressä) .

Samassa tilassa  järjestetään aamupäivällä yliopiston wikifest.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

Tapahtumaan osallistuvien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen tämän merkinnän kommenteissa. Jos haluat pitää alustusksen (max 10 minsaa) kerro se myös kommentissa. Esityksen aiheeksi sopii hyvin oman blogitoiminnan esittely.

16 Replies to “Blogifest – Helsingin yliopiston bloggaajien tapaaminen 6.11.2009”

1. Pidän itse lyhyen blogipalvelun tilannekatsauksen. Yritän kaivaa tuolta jotain kiinnostavia tilastoja esiteltäväksi.

2. Mukana ollaan, mutta pitää vielä miettiä voisinko myös alustaa jostakin,

3. Voin kertoa kokemuksia blogien käytöstä hankkeiden verkkoviestinnässä.

Comments are closed.