Ryhmä- tai projektiblogit

Henkilökohtaisten blogien lisäksi uusia blogeja voi tilata alla olevalla lomakkeella mihin tahansa yliopiston toimintaan liittyvään tarkoitukseen, kuten projekteille, kursseille, ainejärjestöille, jne.

Huom! Varmista ensin, että olet kirjautunut palveluun ainakin kerran (ja samalla luonut itsellesi henkilökohtaisen blogin). Ensimmäinen kirjautuminen luo palveluun tunnuksen, joka on edellytys uusien blogin tilaamiselle.

Blog address:
Double check: The blog address must be at least 9 characters long (only a-z and 0-9 allowed) and / or cointain a hyphen (-).
https://blogs.helsinki.fi/

Blog title:

Your name:

Your helsinki.fi email:

Additional information (optional):

Vaihtoehtoisesti tai mikäli lomakkeen toiminnassa on vikaa, voit lähettää blogitilauksen ylläolevin tiedoin osoitteeseen opetusteknologia@helsinki.fi.

Päivitysoikeuksien jakaminen

Blogin pääkäyttäjäksi tulee blogin tilaaja. Hän voi jakaa blogiin kirjoitus- ja ylläpito-oikeuksia muille käyttäjille oman harkintansa mukaan.

  • Kirjoittajiksi voidaan lisätä vain käyttäjiä, jotka ovat kirjautuneet palveluun ainakin kerran.
  • Suosituksena on että, blogilla on vain yksi pääkäyttäjä (administrator). Tämä ei kuitenkaan ole mikään sääntö.
  • Käyttöoikeuksia voidaan jakaa vain yliopistolaisille. Jos blogiin halutaan kirjoittajia myös yliopiston ulkopuolelta, on näille hankittva kevyttunnukset tai harkittava blogin perustamista johonkin julkiseen blogipalveluun.