Käyttäjän poistaminen

WordPress näyttää (ainakin tällä hetkellä) toimivan niin, että käyttäjän oikeuksien poistaminen blogista piilottaa julkisesta näkymästä hänen tekemänsä sivut (ei merkintöjä). Sivut saa näkymään kun ne avaa kerran muokattavaksi ja tallentaa, jolloin ne saavat jonkun toisen blogin kirjoittajista kirjoittajakseen.

Continue reading “Käyttäjän poistaminen”