Språkmöten

Språkmöten-seminaari järjestettiin Minerva-torilla 23.4.2014. Päivän aikana kuultiin puheenvuoroja ja käytiin keskustelua suomen- ja ruotsinkielisten kieliparikoulujen yhteiskunnallisen kontekstin ja oppilaiden ja opettajien kieliarkipäivään liittyvistä tutkimuksista.

Projektin vetäjä Fritjof Sahlström ja tutkijat Tuuli From, Michaela Pörn, Anna-Slotte Lüttge, Verneri Valasmo ja Linn Nybäck kertoivat tarkemmin omista tutkimuksistaan. Puheenvuoroja oli kutsuttu kommentoimaan Pasi Saukkonen (Cupore) ja Liisa Tainio sekä Jan-Erik Mansikka ja Mikaela Björklund.

sprakmöte1-e1398682284206-768x1024

Tuuli From kertoi käynnissä olevasta kulttuurintutkimuksellisesti painottuneesta väitöskirjatutkimuksestaan, jossa hän tarkastelee kieliparikouluja muun muassa tilallisuuden näkökulmasta.

Tarkempi ohjelma ja lisää seminaarista Språkmöten-projektin omilla sivuilla osoitteessa https://blogs.helsinki.fi/sprakmoten