Tiedot kursseista päivitetään jatkossa Opintoni-palveluun

Ajantasaiset tiedot Helsingin yliopistossa järjestettävistä elintarvikkeiden aistinvaraisen tutkimuksen kursseista päivitetään jatkossa HY:n Opintoni-palveluun:

https://student.helsinki.fi/info/login

Kuka tahansa voi hakea perustietoja kurseista kirjautumatta palveluun. HY:n opiskelijat saattavat palveluun kirjautumalla nähdä kursseista yksityiskohtaisempaa tietoa.

Opetusohjelmassa on vuonna 2018 ainakin seuraavat kurssit:

  • Kevätlukukausi (opetusperiodit III ja IV): FOOD-116 Advanced Sensory Science
  • Syyslukukausi (opetusperiodi I): ETK-240 Aistinvaraisen tutkimuksen perusteet

Lisätietoja aistinvaraisen tutkimuksen kursseista voi tiedustella myös allekirjoittaneelta osoitteesta antti.knaapila(at)helsinki.fi

Yst. terv.

Antti Knaapila

ma. yliopistonlehtori