Skip to primary content

Aistinvarainen laatututkimus

Ajankohtaista opetuksessa ja tutkimuksessa Helsingin yliopistolla

Aistinvarainen laatututkimus

Main menu

  • Home
  • Esittely
    • Aistinvarainen laatututkimus
    • Opinnäytetöitä
  • Eettiset ohjeet
  • Opetus
    • Opetusohjelma
    • ETK-240 Aistinvaraisen tutkimuksen perusteet (5 op)
    • ET-840 Aistinvarainen tutkimus, kirjallisuuskuulustelu (5 op)
    • FOOD-116 Advanced Sensory Science (korvaa kurssin ET245 Aistinvaraisen tutkimuksen jatkokurssi)
    • ET860 Ohjattu tutkimus (1-6 op)
    • ET860 Raportointiohjeet
  • Tutkimus
    • Julkaisuja
    • Kongressit ja seminaarit
    • Kansainvälinen yhteistyö
    • Kurssit
  • Testipaketit
  • Yhteystiedot
  • In English
    • Teaching program
    • Ethical principles

Opetus

Opetusohjelma

Kurssit lukuvuonna 2015-16:
ETK240 Aistinvaraisen tutkimuksen perusteet (5 op)
ET245 Aistinvaraisen tutkimuksen jatkokurssi

ET840 Aistinvarainen tutkimus, kirjallisuuskuulustelu (5 op)
ET860 Ohjattu tutkimus (1-6 op)

Muuta: ET860 Raportointiohjeet

Proudly powered by WordPress