Pieni tauko

Moi kaikki!

Pari viikkoa sitten Henni ja minä tapasimme Kaisa-kirjastossa ja menimme Gaudeamus kahvilaan. Meillä oli molemmat paljon lukemisesta ja opiskelmista tekemättä mutta oli hyvä otta pieni taukko kaikesta ja vaan puhua jonkun kanssa. Keskustelumme pyörinyt opiskelustamme, opintotuesta ja mielenosoituksesta joka pidetiin sillä perjantaina, mutta kans vähän miellyttävistä aihesta, kuten Hennin valokuvastamista ja hänen työnsä Yliopilaslehdellä ja mun Studentbladet:illa ja vähän suunnitelmia viikonlopulle. Olin menossa Turkuun taas niin en voinut osallistua mielenosoitukseen ja pari Hennin ystävät olivat tulossa Helsinkiin pari päivälle, mutta onneksi kaikki oli opiskelijoineen puolessa. Olimme sama mieltä että sun pitäis saada mahdollisuus ottaa kaksi tutkintoa, on vaikea tietää mitä sinä halut tehdä elämässä ja nähtävästi monet ovat sama mieltä.

Pusut murut!

// Vilhelmina