Takatalvi-flunssa ja Hullut päivät

Moi taas!

Istun nyt kotona flunsassa kun te juoksette Helsingin ympärillä… Tylsä, mutta toivottavasti Amazing Race oli hauskaa! Huolimatta kylmästä Henni ja minä tapasimme eilen ja kävimme… Stockmanin Hulluille päiville! Ja kyllä oli hullu, niin kuin aina. Vaikka kello ei edes oli 9 ihmiset toiviomatkustivat tavaratalolle. Mekin ilmeisesti… Mutta kyllä se oli hauskaa! Kävimme vähän naisten vaateosastolla, kokeilimme toiveikkaasti kesäkenkiä vaikka ulkona satoi luntaa, käännyimme osastolla missä he myyvät meikit ja päätimme Akatemiseen kirjakauppaan. Sitten mulla oli pakko mennä luennolle ja Henni työlle. Nyt toivon teille hyvää viikonloppua ja jatkan parantamista.

// Vilhelmina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *