Det tredje mötet

För den sista gången träffades vi med Evelina på ett glas vin i Bhangra Bar i Etu-Töölö. Vi hade tänkt också att vi skulle gå på museet i Tennispalatsi, men det var stängt då. Men Bhangra och glas vin var också bra ide, för vädret ute har varit ganska kallt senaste dagarna. Platsen är mysig och man kan lätt prata där, för musiken var inte för högt.

Vi pratade bl.a. om att hur krävande arbetslivet nuförtiden är. Människor som redan har jobb, ofta har för mycket att göra. Sen har vi människor som skulle behöva sjuklov eller sjuk pension, men har tvingats att jobba. Det finns också många unga människor som skulle gärna hitta arbetet, men lyckas inte. Lite besvärligt situation. Men vi får hoppas att småningom situation i arbetslivet blir bättre.

Det här kursen har varit jätte roligt. Inte bara därför att det är så lätt ( 🙂 ), men också därför att det har varit roligt att träffa Evelina och göra olika saker. På det här sättet man har lägre tröskel att tala svenska/finska, för båda är i “samma båt”.

Trevligt fortsättning på våren!

H. Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *