Kiitos ja anteeksi! ;)

Kurssi on loppunut nyt, tylsä että en voisi tulla viimeinen kerta, mutta koko ryhmäni oli esteitä.

Olen iloinen että uskalsin ota tämä kurssi. Tärkein asia minulle on että saan harjoitella puhua suomea, en kirjoittaa mitään pitkiä esseitä tai jotain, puhuminen on tärkein. Sen vuoksi tämä on ollut hyvä kurssi minulle, koska se on ollut helpompi uskalla puhua ja sanoa väärin kun tiesin että kaikki muu tiesivät että en puhuu sujuvasti suomea. Täällä Helsingissä se on aika outo juttu että et voit puhua sujuvasti ja monet eivät ymmärtää että se voi olla näin että minä en ole puhunut mitään suomea, koska en ole tarvinnut. Kaikki puhuu ruotsea Vöyrissä.

Mutta tämä on ollut hyvä kokmus minulle, koska nyt tiedän että saan sanoa väärin. Tärkein on että sanon jotain. Kiitos ja anteeksi! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *