Meidän kolmas tapaaminen

Täällä kertaa me tavattiin aamulla, samana päivänä kuin Amazing Race. Olin vähän väsynyt kun me tavattiin Aleksandriassa mutta on ok kello kymmenen, eikö ole? Ensinnäkin olimme suunnitelleet mennä Suomenlinnaan, mutta sää ei ollut niin hyvä kuin toivoimme. Onneksi, meillä oli suunnitelma B – Brunssi. Nyt kysymys oli missä? Päätimme mennä kauppaan ostamassa vähän syötävää. Kaikki osti miten hän haluaisi. Mukaan Aleksandriaan opiskelijantilaan tuli hedelmiä, suklaata ja croissanteja.

Aleksandrian opiskelijantilassa me söimme ja puhuimme pari tuntia, ja kuuntelimme jonkun kuorsaukset. Me puhuimme mitä oli tapahtunut sitten viime nähty. Kerroimme toisilleen lempi- elokuvastamme ja keskustelimme missä ostamme vaatteitamme. Joku mieluummin käy kirppistoriin ja joku pitää Hullut päivästä. Tämä kerta puhuimme suomea.

Hyvää päivänjatkoa!

Terveisin,