Runebergintortuista tuli teetä

Oli suunniteltu, että meidän ensimmäinen tapaaminen olisi Runebergin päivänä, mutta sitten se ei sopinut ja sen sijasta me tavattiin 7.2. Me tavattiin Stockmannin Kellon alla ja kun me tavattiin me emme tienneet minne me voimme mennä. Ensin menimme pieneen kahvilaan, mutta sinne emme mahtuneet. Me päätimme, että meidän ei tarvitse syödä Runebergintorttuja tänäänkin, me söimme ne eri paikossa Runebergin päivänä.

Anna tiesi yksi pieni söpö ”teekahvilapaikka” Fredrikinkadulla ja sinne me menimme. En ole ollut siellä ennen, mutta luulen, että minä voin mennä takaisin. Paikka oli niin hieno, ja siellä on niin monta teetä, luulen että minä voisin joka kertaa maistaa uutta makua.

Seinällä oli yksi lappu joka kertoi, että kuluttajat saavat istua kahvilassa 2 tuntia. Me istuimme alas noin kaksi tuntia. Me joimme teetä ja puhuimme. Me puhuimme suomea täällä kertaa, ensi kerralla puhumme ruotsia. Minusta, meidän ensimmäinen tapaaminen meni aika hyvin.

-Anita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *