Toinen tapaaminen

Ensi kertaa kuin me tavattiin, me suunnittelimme, että yhdellä tapaamisella voisimme pelata jotain. Täällä kerta oli se ”pelaaminen-tapaaminen”. Anna tiesi, että Aleksandriassa on yksi opiskelijanhuone, missä opiskelijat saavat seurustella. Ei Hanna eikä minä tiesi että siellä löytyy semmoinen huone.

Anna oli ottanut mukaan aika monia pelejä. Päätimme, että ensin pelaamme Carcassonne. Ei Hanna eikä minua oli pelannut Carcassonne aikaisemmin. Me oppimme säännöt ja sitten me aloimme pelata. Minusta Carcassonne on aika hauskaa, ja luulen, että Hanna ja Anna ole sama mieltä. Pelattiin toi peli kaksi kertaa, niin hauska se oli.

Kello meni aika nopeasti, mutta ennen me menimme, me pelasimme kortteja. Me kaikki osaamme risti seitsemän ja Maja, ja niitä korttipelejä me pelattiin pari kertaa.

Nähdään taas pian!

/Anita