Brunch i Aleksandria är hur det slutar

Igen i Aleksandria! Hur gick det så? Nå, det år en berättelse med snö, chokolad och får lilla platser för studenter att ta det lungt.

I vårt spel möte beslutade vi att ha en brunch. Det var en vackert vår dag och vi valde Sveaborg som vår brunch plats. Naturligtvis pratade vi också om det möjlighet att solen inte skinar och att det är vindig men beslutade ingen annan plats att ha en brunch. Två dagar före vårt möte började vädret kalla. En dag före det började det snöa – vinter hade kommit tillbacka! Nå, Sveaborg var ingen möjlighet längre.

Vi träffades inför bibliotek och gick till K-market. Jag köpte en äpple, choklad croissant och choklad för oss alla. Anita och Hanna var lite hälsosamt. Vi gick till Aleksandria för vi minde ingen annan plats (en restaurang brunch är ingen möjlighet för studenter).

I Aleksandria pratade vi allt som möjligt om vår veckor och liv. Människor gick in och ut, men vi stannade med en annan. På soffan var en människa som sov – det var intresant att observera honom. Han snarkade och gjorde lilla sömnljud.

Förlåt att den kommer så sent!