Ensimmäinen tapaaminen – Hulluna Helsinkiin

Meidän ensimmäisella tapaamisella menimme Helsingin Kaupunginmuseoon, siellä oli yksi näyttely Helsingin historiasta ”Hulluna Helsinkiin” joka kuulosti kiinnostavalta.
Näyttelyssä oil monta erilaista esineitä, valokuvia ja videoita, 1500-luvulta tähän päivään.
Opin paljon uutta, mä en tiennyt että Helsinki ensin sijaitsii Arabain rannalla, ja se vedenneito-peli joka ennen oli Linnanmäellä oli tosi hauska, mutta se tuntui oudolta että vaan 30 vuotta sitten tällainen juttu oli hyväksytty meidän yhteiskunnassa.

Ensi me puhuttiin noin 45 min suomea, sitten siirryimme ruotsiin. Puhuminen meni aika hyvin, puheenaihetta oli helppo keksiä siellä näyttelyssä ja me saimme käyttää vähän erilaisia sanoja. Me päätimme että seuravalla tapaamisella taas tehdään jotain aktiivisempi kuin vaan käydä kahvilla, kuin se auttoi meidän puhuminen niin paljon.

Näyttely oli kiinnostava ja minun mielestäni tosi hyvä, nyt tiedän enemmän uudesta kotikaupungista. On vähän ikävä että me ehidmme sinne ennen kun tiesimme että mennään sinne koko ryhmän kanssa, mutta ei se nyt haittaa niin paljon 🙂

-Celinda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *