Esittely

Moi! Minun nimi on Celinda, olen kohta 20 vuotta vanha ja opiskelen oikeustiedettä. Perheni asuu Ahvenanmaalla ja minä muutin Helsinkiin syyskuussa. Mulla on pieni kämpä Kruununhaassa, ja minää viihdyin tosi hyvin, Kruununhaaka on niin mukava ja rauhallinen alue.
Kun en ole kirjastossa lukemassa käyn salilla, laitan ruokaa ja olen kavereiden tai poikaystävänin kanssa. Olen tanssinut balettia 15 vuotta ja toivon että mä kohta löydän hyvän tanssikoulun Helsingissä.
Täydellinen perjantai-ilta syön hyvän illallisen ja juon pari lasillistä viiniä ystävien kanssa.
Kesällä menen takaisin Ahvenanmaalle, omistan ravintolan ja kahvilan siellä äidin ja paras ystävin kanssa, ja tietenkin se vaatii paljon aikaa ja töitä. Odotan kesää paljon, on ihana olla kotona ´perhen ja ystäveiden kanssa, mun mielestäni kesä on paras saaristossa!

-Celinda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *