Toinen tapaaminen – nyt ei meni ihan niin kuin suunniteltu

Tämä tapaaminen ei meni ihan niin kuin me olimme suunnitelleet…. Kirsi tiesi että Ateneumilla on vapaa sisäänpääsy yksi torstai ja päätimme että nähdään siellä klo 16. Kun saapun Ateneumiin näen lapun missä sanoo että Ateneum suljee tänön klo 16…Voi että! Sitten kun Kirsi tulee noin 10 minuuttia myöhemmin yritämme keksiä jotaina muuta hauskaa joka voisimme tehdä nyt kun meidän Ateneum-suunnitelma ei onnistui, mutta olimme tosi väsyneitä, Kirsi oli ollut pitkä päivä koulussa ja minä olin istunut koka päivä kirjastossa, ja menimme vain kahville tänään.

Kaisaniemenkadulla on semmonen kahvila kuin Steam Coffee ja en oli ikinä ollut siellä, niin mentiin sinne. Joimme teetä ja puhuimme reilun tunnin kesäsuunitelmista, meidän koulutuksista ja vain elämästa yleisesti. Puhuimme vaan suomea tänään, ja ensi kertaa puhumme vaan ruotsia. Kahvila oli mukava ja se harmitti vähän että olin just dyönyt ennen meidän tapaaminen, koska siellä oli niin monta erilaista kakkua jotka haluaisin maistaa. Meillä oli kiva juttelu ja Kirsi sanoi että minun suomi oli sujuvampi kuin ennen, joka oli hauska kuullaa 🙂

-Celinda