Helsinki Shooting Club

Olimme Jaakon kanssa päättäneet mennä ampumaradalle ampumaan. Jaakko varasi meille ajan Helsinki Shooting Clubille Albertinkadulle keskiviikolle 15.4. klo 17. Meillä oli molemmilla luennot keskiviikkona klo 15.45 asti joten päätimme käydä syömässä jotain pikaista ennen ampumaradalle menoa. Kävimme Picnicissä syömässä patongit ja siellä Jaakko kertoi minulle että oli hänen 30-vuotis syntymäpäivät. Mikäs oli sen parempaa kuin saada tehdä jotain vähän spesiaalimpaa syntymäpäivänään J

Kun tulimme Helsinki Shooting Clubille, kävimme ensin kassalla luovuttamassa henkilöllisyystodistukset henkilökunnalle ja maksamassa tunnille pääsystä. Tunti maksaa 50€ ensikertalaisille. Ennen kuin pääsimme ampumaradalle, kävimme läpi tärkeitä turvallisuusohjeita sekä ohjeita kuinka toimitaan juuri Helsinki Schooting Clubilla. Ohjeistuksen jälkeen pääsimme ampumaradalle jossa ammuimme 25 metrin etäisyydeltä maalitauluun.

Ammuimme radalla laukauksia viiden sarjoissa useamman kierroksen. Ensimmäiset pari kierrosta ampuminen oli hieman pelottavaa, mutta kun tottui kovaan laukausten ääneen (ääni tuntui koko kropassa) niin ampuminen alkoi jo sujua melko hyvin. Yhtään napakymppiä ei tullut mutta melko lähelle pääsin J

Jos et aikaisemmin ole käynyt ampumaradalla, niin suosittelen että käyt. Oli tosi hauskaa ja kun pääsi alkutärinöistä rentoutumaan ja ainoastaan keskittymään ampumiseen, niin se oli aivan mahtavaa. Ehkä joskus vielä käyn uudestaan kokeilemassa ampumista.

Tämä oli Jaakon ja minun viimeinen tapaaminen kurssin tiimoilta, mutta sovimme että hyvin voisimme jatkaa tapaamisia vielä tulevaisuudessakin. Oli hienoa saada tutustua uuteen ystävään johon en olisi tutustunut jos en olisi ilmoittautunut Alice-kurssille. Kiitos Jaakolle mukavista yhteisistä, tähänastisista, tapaamisista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *