Tapiolan Honka vs. Kouvolan Kouvot, Korisliiga-ottelu

Kävimme Jaakon kanssa lauantaina 11.4 katsomassa Korisliiga-ottelua Tapiolan urheiluhallilla. Vastakkain pelasivat Tapiolan Honka ja Kouvolan Kouvot. Jaakolle tämä oli ensimmäinen kerta koripallo-ottelussa katsojana, minä sen sijaan olen viettänyt melkein koko elämäni Tapiolan urheiluhallilla koripallon parissa. Meidän mukana ottelussa oli myös veljeni sekä hänen ystävänsä. Heillä on tällä kaudella ollut kausikortti Hongan kotiotteluihin.

Ottelu oli viimeinen runkosarjan ottelu. Ottelulla ei sinänsä ollut merkitystä Hongalle, koska he silti jäivät sarjan jumboksi, kävi ottelussa kuinka vaan. Kuitenkin olisi tietenkin mukavampaa päättää kausi voittoon. Peli oli hyvin jännittävä. Honka aloitti hyvin ja siirtyi heti alussa johtoon. Kouvot kuitenkin tuli rinnalle ja ohi ja kolmannessa erässä Kouvot johti jo n. 10 pisteellä. Honka kuitenkin ryhdistäytyi viimeisellä neljänneksellä ja jännittävien vaiheiden jälkeen Honka voitti ottelun luvuin 78-74.

Kuten sanoin, Jaakolle tämä oli ensimmäinen kerta koripallo-ottelussa ja oli mukavaa saada opettaa Jaakolle koripallon sääntöjä. Jaakko sisäisti hyvin säännöt ja ottelun katsominen ehkä hieman helpottui kun ymmärsi mistä tietyt tuomarin vihellykset johtuivat.

Oli mukavaa saada viettää lauantai-iltapäivä yhdessä Jaakon kanssa Hongan ottelua seuraten..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *