Vuosijuhlaviikkoa, koulutuksia ja kokoustamista

Vuosijuhlaviikko etenee! Samaan aikaan kun HYY viettää vuosijuhlaviikkoaan, Allofonin omat vujut lähenevät. Onko siis mekot silitetty ja kengät kiillotettu? Paras olisi, koska lauantaina juhlitaan! Jos silmät pullistuivat päästäsi ja muistit että edellisten juhlien tahrat ovat vielä tamineissasi, vielä kerkeää pesemään.

Ennen lauantaita on vielä aikaa pusertaa koulutehtäviä.

Allofoni tsemppaa kaikkia marraskuun pimeydessä!

Lisäksi tällä viikolla HYY on kouluttanut uusia hallopedejään. Allofonistahan heitä on nyt kaksi kappaletta, ja he ovat mukana halloped-koulutuksissa. Kaikki allot ja allo-ystävät ovat siis hyvissä ja osaavissa käsissä.

Nyt on viimeistään hyvä miettiä ensi vuoden kuvioita. Haluatko lähteä vaikuttamaan ja tekemään? Vaikka edes kokeilemaan? Condus täydentää rivejään keskiviikkona 25.11 – tsekkaa tapahtuma FB:ssä tästä.

Myös Allofoni kokoustaa pian! Jos siis innostut paikalle, saavu Conddooriin klo 12 torstaina 3.joulukuuta. Tule moikkaamaan, kuuntelemaan, tai vaikka tunnustelemaan miltä hallituksessa oleminen tuntuisi. 🙂

Viimeistään vujuilla nähdään!