Ikkunakoriste taikataikinasta

Tässä taikataikinasta tehtyjä ikkunakoristeita. Maalasin kuivuneet taikataikinakuviot askartelumaalilla, annoin kuivua ja maalasin päälle lumihiutaleita sabluunan avulla. Alimmaisessa kuvassa näkyy yritykseni painaa kuvio sydämen pintaan (siis ennen kuin pistin koristeen uuniin kuivamaan ennen maalaamista).Vaikka nämä siimaan kiinnitetyt koristeet valmistuivat joulun tienoilla, halusin maalata ne jotenkin muuten kuin joulun punaisiksi jotta ne voisivat riippua hetken kauemmin ikkunassa ja piristää talven iltoina.

Taikataikinakoristeiden lisäksi laitoin siimaan lumihiutaleita, jotka oikeasti ovat joulukuusenkoristeita. Ketju on pituudeltaan noin metrin ja tein näitä yhteensä neljä kappaletta (2 kpl/ikkuna).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *