Piitu-rakkauspossu

Halusin kokeilla jotakin uutta neulomusta ja päädyin pehmoporsaaseen. Blogini maskotti, Piitu, valmistui jouluaattona. Se toimittaa meillä montaa eri virkaa: sohvapossuna, lemmikkipossuna, reissupossuna jne. Hyvin hurmaava tapaus sydämen muotoisine sorkkineen.

 

Piitun ohjeet sekä vinkkejä muiden pehmolelujen tekoon löytyy kirjasta nimeltä Neulo ja huovuta leluja (Zoe Hallstead). Käytin Hjertegarnin Roma-lankaa ja nelosen sukkapuikkoja. Ohjeet olivat helpot, mutten ollut täysin tyytyväinen ohjeeseen. Ohjeen mukaan pää ja vartalo neulotaan erikseen, jolloin kaula ei riitä yksinään pitämään päätä pystyssä. Tämän takia ohjeessa neulottiin possulle myös kaulaliina. Seuraava urakka on neuloa Piitulle poikakaveri, jolloin ajattelin tehdä kaavaan muutamia muutoksia. Piitusta ja koko possu-urakasta sainkin mielettömän mahtavan idean, josta en kerro vielä enempää;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *