Monikäyttöinen tuubihuivi

Tuubihuivi on valmis! Monikäyttöistä tuubihuivia voi tarpeen vaatiessa käyttää myös tuubiponchona. Silmukoita luodessa tuli vahingossa tehtyä mutka, mitä en jaksanut korjata ja niinpä valmiissa neuleessakin on ylimääräinen käännös. Tuubihuivissa se ei tietenkään haittaa ja ponchoonkin mutka sopii oikein loistavasti. Neuloin 3 oikein, 3 nurin kunnes työn korkeus oli noin 35 cm. Silmukoita työssä oli reilut 260. Pyöröpuikko nro 5 ja lankana Gjestal Spire (100% perulaista villaa).

2 thoughts on “Monikäyttöinen tuubihuivi

  1. Heh, toi mutkahan on ihan mahtava tossa ponchossa! Ihan ku ois harkittukin juttu 😀 Haleja! t.Outi

    • Kiitti, sulle kans! Oon itsekin tyytyväinen tuohon pikkuyllätykseen, mikä kuitenkin johtui omasta laiskuudesta, joskus siitäkin on hyötyä:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *