Roskiksesta pelastettu palli sai uuden mahdollisuuden

Tämä ei nyt varsinaisesti ole omien kätteni työ, mutta halusin näyttää, mitä roskiksesta pelastetusta tavarasta voi parhaimmillaan tulla pienellä ehostuksella.

Jalkapallin alkuperäinen kangas oli haalistunutta sinistä huonekalukangasta, joka oli koiran karvoissa, repeytynyt useasta kohdasta ja tahrainen. Ajattelin ottaa itselleni siitä projektin, mutta revittyäni vanhan kankaan pois ja tuumailtuani hetken päätin viedä pallin ammattiverhoilijan käsiteltäväksi. Kartion muotoisen pallin kanssa saa hiukan taiteilla kankaankin kanssa ja kokemuksellani siitä ei olisi välttämättä tullut kovin kaunista. Ostin italialaista huonekalukangasta Eurokankaan alennuksista ja viikon päästä palli palasi uudennäköisenä takaisin. 10 euroa ei ole paha hinta hienosta pallista;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *