Villakauluri

Kauluri ei liene se kaikista tarpeellisin asuste keskellä kesää, mutta minkäs sille mahtaa kun olen päättänyt tyhjentää lankakoriani mahdollisimman paljon ennen syksyä.

Kiva kaksinkertainen kaulurimalli löytyi Hetaleita poropeukaloille-kirjasta. Lankana Cewegin Larvik (50 % villaa, 30 % akrylia ja 20 % alpakan villaa), sukkapuikot 5,5 ja virkkuukoukku nro 5.

4 thoughts on “Villakauluri

  1. Kiva kauluri! 🙂 Mä nappasin just tällä viikolla ton kirjan mökin kirjastosta! Mua houkuttais tehdä se keeppi hupulla. Tosin hiukan jänskättää, kun tosiaan ei oo seikkaperäisiä ohjeita vaan kavennuksia yms. varten pitää sovitella ja soveltaa,.

    • Mun piti napata kirja käteen ja katsoa, mitä ohjetta tarkoitit.. Varmasti oikein ihana varsinkin syksyn tullen, jos paksusta langasta tekee:) Oon selviytynyt kahdesta kirjan tekeleestä sovittamalla, (toisen kanssa myös purkamalla) ja soveltamalla, mutta lopussa kiitos seisoo. Omat taidotkin karttuu, kun ei kaikkea voi lukea suoraan ohjeesta. Nyt vaan reippaasti kokeilemaan!

  2. Siitähän ei tosiaan ollu mitään valmista kuvaa hupulla, mutta mun visioissa siitä tulee punahilkkamainen. Pitäis vaan vielä osata päättää, minkä värisen siitä tekis: petroolinsinisen, aniliininpunaisen vai..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *