Lehtiteline henkarista

Inhoan rautalankahenkareita vaatekäytössä! En ole ikinä itse niitä hankkinut, mutta silti jotenkin niitä on kotiimme päätynyt. Joka tapauksessa, askartelukäytössä rautalankahenkarit ovat mitä mainioimpia! (Ei ole varmasti vaikeaa arvata, mihin kaikki kotimme rautalankahenkarit ovat päätyneet.)

Juuri kun etsin yksinkertaista, mutta kaunista lehti/laskutelinettä niin sellainen löytyikin lähempää kuin uskoinkaan. Yksi takin painosta vääntynyt henkari muotoutui käsissäni lehtitelineeksi ja voi että miten tykkään tuota katsoa seinällä! Tarkoituksenani oli käyttää sitä ensisijaisesti laskuilla, mutta ne tuppaavat luiskahtamaan suuresta välistä. Täytynee siis vääntää rautaa hiukan enemmän jotta laskutkin pysyvät telineessä ilman ihmeellisiä virityksiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *