Rautalankahenkaripuuhastelua osa 2

Eräs aamu sain puuhasteluvimman, jolloin päätin uhrata viimeisen rautalankahenkarin askarteluihin (rakas joulupukki, tuo lisää rautalankahenkareita lahjaksi!). Monia ideoita pyöri päässä ja ryhdyin hahmottelemaan uutta luomusta materiaaleista, joita sillä hetkellä löytyi askartelutarvikkeistani sekä haalimistani aarteista. Halusin tehdä jotain pelkistettyä ja kotikutoisen näköistä “kaunista” taidetta.

Materiaaleina oli mm. vanhoja aterimia, juuttinarua, puunappeja, kansikuva vanhasta lehtiöstä, pitsinauhaa sekä tekemiäni rautalankakiehkuroita, joista sitten lähdin rakentelemaan luomusta. Pitsinauhan kiinnitin kulmista valkoisilla paperiruusuilla. Lisukkeeksi vanhoja avaimia sekä kirje. Olisin halunnut lisätä vanhat pyykkipojat juuttinarujen päihin, mutta pyykkipoikien puutteessa kiinnitin niihin verhonipistimet. Enkä katunut, kivahan siitä tuli:)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *