Se on vihdoin täällä! Singer 160!

Varmaan jotkut arvasivatkin, etten voinut vastustaa ostamasta pientä mustaa itselleni:) Pähkäilin asiaa pitkän tovin, kunnes lopulta päädyin Singeriin. Harkitsin toisena vaihtoehtona Husqvarnan Viking H Class 100Q- mallia, mutta päädyin kuitenkin ihastukseeni. Husqvarnassa oli muutamia ominaisuuksia, joita ei Singeristä löydy, mutta ajattelin ettei kaltaiseni harrastelija kaikkea tarvitse. Lopulliseen päätökseen vaikutti mm. tavallista leveämpi työskentelytaso, automaattinen langoitin, Drop&sew-puolajärjestelmä.. sekä ulkonäkö, joka on kaikkea muuta kuin valkoinen ja siro:) Joissakin arvosteluissa oli sanottu koneen olevan äänekäs. En itse havainnut mitään poikkeavaa äänekkyyttä, joten kait kyse on sitten makuasioista.

Saumuria en tällä shoppauskerralla harkinnut sillä olen viimeksi ommellut saumurilla 14 vuotta sitten ja ajattelin verrytellä taitojani ensiksi ompelukoneen kanssa. Saumuri on kyllä jo tulevaisuuden ostoslistalla, se on  kätevä kone varsinkin jos vaatteita ompelee enemmän!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *