Pantteri

Lempeän näköinen pantteri on ensimmäinen ompelu/askartelutyö, jonka tein uudella koneellani. Pantteri saa jäädä ompelupöytäni maskotiksi. Pantterilta puuttuvat viikset, kun en tähän hätään keksinyt, mistä sellaiset askartelisin. Onko kenelläkään tähän ongelmaan ratkaisua?

Ompelupöytänä käytän muuten entisöimääni talonpoikaispöytää. Vihdoin sillekin pöydälle tuli jotakin hyödyllistä käyttöä!

4 thoughts on “Pantteri

  1. Eikö viikset voisi tehdä jostain peruslangasta, jos haluaa ohuet niin omepulangasta, vähän paksummat vaikka virkkauslangasta? Pujottaa ohuella neulalla nenän ali.

    • Kiitos, hyvä vinkki mutta unohdin sanoa, että haluaisin sellaiset sojottavat viikset;) Ehkä koitan jotakin lankaa ja yritän tärkkäämällä saada ne kovaksi.

      • Mietinkin, että ehkä semmoiset ovat haussa :). Hiuslakallakin saa jonkin verran tönkköyttä lankoihin, ainakin paksumpiin. Tai entäpä sitten jokin ohut metallilanka? Varmaan sellaisia saa askartelukaupoista. Tai jokin muovilanka, sellaistahan noitten kauppojen pehmolelujen viikset taitavat yleensä olla. Onkisiima! 😀 Se tosin sojottaa varmaan minne sattuu.

        • Voi vide, miten ei tullut mieleenkään mikään metallilanka tmv, mullahan olis tuolla rautalankaa valmiina. Käytin viimeksi tänään tummaa rautalankaa ja muutenkin pyöritellyt sitä paljon sormissani, mutta kun ei vaan hoksaa:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *