Kuulumisia

Hellurei, taas on yksi kynttilätyöpaja pidetty! Tällä kertaa oppilaina oli ainoastaan miehiä ja hienostihan hommat luistivat, kun alkuun päästiin. Totesipa eräs miehistä, että mies voi tehdä kynttilöitä silloin, kun on varma omasta miehisyydestään:) Viime työpajassa oli enemmän naisia, mutta joukossa oli silloinkin miehiä. Taputukset kaikille miehille, jotka haluavat tehdä kynttilöitä! Mikä olisikaan paras tapa yllättää elämänsä nainen/naiset, oli sitten kyseessä äiti, sisko, tyttöystävä, vaimo, mummi, anoppi,..

Kynttilän valmistusohjeita on samalla päivitetty, kun löysin hetken aikaa miettiä niitä tarkemmin. Toivottavasti ohjeista on hyötyä näin joulun lähestyessä! Lisään ja päivitän muitakin jouluisia ohjeita, kun ehdin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *