Sydänketju

Sydänketju on erittäin helppo tehdä ja muunnella mieleisekseen.Tarvitset kuvan kaltaisen nauhan tekemiseen saksien ja askarteluliiman lisäksi ohutta punaista huopaa, hopealankaa ja kulkusen. Hopealangan sijaan voit käyttää juuttinarua tai satiininauhaa.

Piirrä piparkakkumuotin tai paperista leikatun mallin avulla parillinen määrä sydämiä huopaan. Leikkaa langasta haluamasi pituinen pätkä, laita lanka kulkemaan kahden sydämen välistä ja liimaa sydämet kiinni toisiinsa. Tee ripustuslenkki siten, että viet ylimmän sydänparin väliin langan kaksinkertaisena ja liimaat sydämet kiinni. Kiinnitä kulkunen toiseen päähän samalla periaatteella. Näin vältyt turhilta solmuilta, jotka eivät näytä hyviltä valmiissa työssä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *