Risukoira, Peto nimeltään

Edellisen risulinnun valmistuttua ryhdyin samantien sitomaan uutta risutyötä. Tällä kertaa oli paljon suurempi operaatio kyseessä, mitä en ole vieläkään saanut päätökseen rautalangan loppumisen ja ajanpuutteen takia. Yllä olevassa kuvassa risukoira alias Peto on vasta alkutekijöissään. Sain sen tuohon vaiheeseen tunnin työllä.

Tässä alla olevassa kuvassa olen tehnyt Petoa noin neljä tuntia. Aikaa meni paljon materiaalin esikäsittelyyn, minkä takia itse koira ei näytä edistyneen kovinkaan paljon. Massaa on tullut vähän lisää ja pään muoto alkaa paremmin hahmottua. Takajalat ja häntä vähän lerputtavat, kun rautalanka tosiaan loppui kesken, enkä päässyt niitä sitomaan kovin hyvin. Työ saa odottaa valmistumistaan vielä jonkin aikaa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *