Shoppailua

Aloitetaanpa nyt yhdestä kevättalven kohokohdasta, kun haalin erään liikkeen poistomyynnistä askartelutarvikkeita pilkkahinnalla. Ostin kaikkea mahdollista: muun muassa puuhelmiä, koristesprayta, fiksatiivia, liitutaulumaalia, huovutusvillaa, huovutusneulan ja -alustan, heijastinkangasta, huopakangasta, virkkuukoukkuja, alumiinilankaa, leikkausalustan, hiiliä, akvarellikynät, lyijykyniä, eri paksuisia piirustuspapereita sekä muita paperituotteita, kaitaliinan, kynttilöitä, kynttilänjalkoja, teippejä, … laskua tietysti kertyi mukavasti, mutta kaikki tarvikkeet ovat sellaisia, joita tarvitsen (tietenkin vähän tuli ostettua jemmaan tulevia töitä varten). Ja lisäksi tuntuva -70% alennus sai tietenkin tällaisen intohimoisen askartelijan hullaantumaan:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *