Koiranpeti

Tässä nyt ensimmäinen sarjassaan, koiranpeti. Petiä voi käyttää joko yhdessä muovisen pedin kanssa tai sitten erikseen. Täytteenä Ikean kesäpeiton puolikas. En vaivautunut silittämään pedin kangasta, sillä se ei kauan kestä sileänä ja siistinä:)

2 thoughts on “Koiranpeti

  1. Mä vasta löysin tämän sivuston. Kannustavaa tekemistä! Kuulun osastoon peukalo keskellä kämmentä ja tekisi niin mieli tehdä itse kynttilöitä. Sitä kautta tänne löysin. Kiitos!

    • Tällaisia kommentteja on ilo ottaa vastaan ja kuulla, että blogistani on ollut hyötyä. Kynttilöiden valmistus ei ole mitään rakettitiedettä, vaan ihan kuka vaan pystyy tekemään niitä. Tarvikkeita kannattaa kysyä esimerkiksi Sinellistä, Sinooperista, Askarellista tai Taitaville-liikkeestä. Onnea matkaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *