Minusta

Käsityöt ovat intohimoni ja olennainen osa jokapäiväistä elämääni. Käsityöharrastukseni alkoi ongelmasta, etten malta istua paikoillani tekemättä mitään käsilläni. Olen pienestä pitäen harrastanut askartelua, neulomista ja leipomista sekä kaikenlaista puuhailua. Virkkauksen saloihin ryhdyin todenteolla perehtymään vasta marraskuussa 2011. Ajattelin virkkauksen olevan paljon vaikeampaa kuin neulomisen, mutta virkkaus vasta helppoa onkin!

Olen surkea lukemaan ohjeita oikein ja tapanani onkin purkaa neule/virkkuutöitäni vähintään kerran. Jos joskus onnistun lukemaan ohjeet oikein, ongelmaksi saattaa muodostua  liiallinen innokkuuteni ja kappas kummaa, löydän itseni taas purkamasta työtä. Muiden käsitöiden suhteen taidan enemmän edetä omin nokkineni kuin ohjeita lukien;) Kaikista parhaimpia ovatkin työt ja ideat, jotka ovat syntyneet itsestään; valmistuneet ja alkaneet näyttää hyvältä toistojen ja harjoittelun myötä.

Blogin pitämiseen ajauduin siitä syystä, että haluan pysyä itse kärryillä kaikesta, mitä teen käsilläni. Muutamat ihmiset ovat myös ihmetelleet, miksen julkaise tuotoksiani missään. No, blogi on ratkaisu siihenkin ongelmaan. Kaiken lisäksi on erittäin mukavaa, jos joku löytää blogistani ideoita kättensä töihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *