Neljäs periodi 2021

Neljännessä periodissa on tarjolla kolme kurssia Antiikin kulttuurin opetuksessa: Archaeology of Architecture ti 10–12 ja pe 14–16, Roman architecture and engineering ti 12–14 ja pe 10–12, sekä Pompeji – roomalaisen kaupungin anatomiaa ke 12–14. Helsingin yliopiston opetus jatkuu etänä koronatilanteesta johtuen, joten aiemmista tiedoista poiketen nämäkin kurssit opetetaan etänä. Lisää tietoa kursseista löytyy täältä, mutta tiedot kannattaa aina ennen kurssia varmistaa WebOodista.

 

Suomen Ateenan-instituutti järjestää 3.9.‒9.10.2021 johdantokurssin, johon on yhdistetty 2020-kurssi, joka jouduttiin siirtämään koronan vuoksi. Vuoden 2021 kurssi on kuitenkin normaalia suurempi, joten sinne kannattaa hakea ja kehotan lämpimästi Antiikin kulttuurin opiskelijoita näin tekemään. Tieto kurssista ja ohjeet hakemiseen löytyvät täältä.

Tsemppiä lukuvuoden loppuun!

– Samuli Simelius