Kolmannen periodin opetus

Kolmannen periodin opetuksessa on tarjolla kurssi Roman architecture and engineering (ke 10-12 ja pe 12-14). Se sopii koodille KUKA-530, mutta tarvittaessa se voidaan sijoittaa myös toisellekin koodille, esim. KUKA-AN524 tai KUKA-AN522.

Tulevassa periodissa alkaa myös Antiikin aineistot ja harjoituskurssi (ma 10-12), joka kestää kolmos- ja nelosperiodin. Kurssilla harjoitellaan tutkimuksen tekemistä ja sen keskiössä on pienen tutkimuksen kirjoittaminen.

Kolmannen periodin opetus on etänä. Toisenlaista etäopiskelua on mahdollisesi tarjolla ensi lukukaudella joulukuussa, jolloin järjestetään Rooman topografia kurssi Suomen Rooman-instituutissa Villa Lantessa. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti Antiikin kulttuurin opiskelijoille. Toki pandemia tilanne vaikuttaa mahdollisuuteen järjestää kurssi, joten kurssista lisää tietoa on tulossa syksyllä.

– Samuli Simelius