HOPS-tapaaminen maanantaina 12.11. 2007 klo 10

Tapaamme vielä marraskuussa 12. päivä maanantaina, jolloin käymme yhdessä läpi tiedekunnalle tehtävän henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) tekoa. Tapaamispaikkana on Westermarck-huone (E306), joka on antropologian laitoksella toimistosihteerin huoneen vieressä.

Tutustukaa HOPS-lomakkeeseen (jaettu kurssilla ja saatavilla verkosta <http://www.valt.helsinki.fi/tiedekunta/opiskelu/lomakkeet/hops.pdf>).  Huomaatte todennäköisesti sen olevan melko yksiselitteinen, mutta kirjoittakaa muistiin kaikki mahdolliset heränneet kysymykset – yritän sitten parhaani mukaan niihin tapaamisessa vastata. Suunnitelmahan voi myös olla vapaamuotoinen; tiedekunnan tarjoama lomake on vain esimerkki, josta käy ilmi mitä tietoja suunnitelmassa on hyvä olla. Lomakkeen täyttäminen on usein helpoin vaihtoehto.

Suunnitelmaa ei tarvitse vielä tehdä valmiiksi tapaamista varten, mutta jos haluaa se tehdä, niin tapaaminen on hyvä tilaisuus saada kommentteja.

Yleinen ohjehan on, että HOPS tehtäisiin ensimmäisen vuoden toisen tai kolmannen periodin aikana. Lsätietoja aiheesta tiedekunnan sivuilta <http://www.valt.helsinki.fi/fuksit/post3.htm>.

Lopullinen HOPS palautetaan minulle (opettajatuutorille). Minä toimitan sen tiedekuntaan, jossa siitä tehdään merkintä (1 opintopiste) opintosuoritusrekisteriin.

1 Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.


    Reply to this comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 A MarketPress.com Theme