Tutkimusprojekti alkamassa 2023

Tällä sivulla julkaistaan heinäkuun 2023 aikana tarkemmat tiedot väitöskirjatutkimuksesta, jonka tarkoituksena on kartoittaa Suomessa esiintyviä arkku- ja hautaesineitä ja tarkastella niihin liittyviä kokemuksia.

Arkkuesineillä tarkoitan suoraan arkkuun asetettavien esineiden lisäksi myös vainajalle puettavia vaatteita ja asusteita. Hautaesineillä viittaan esineisiin, jotka asetetaan hautaan vasta hautauksen tai uurnanlaskun yhteydessä.

Sivustolla tullaan julkaisemaan hautausalan ammattilaisille suunnattu kysely sekä kirjoituskutsu, johon kaikki, joilla on kokemuksia tai muita ajatuksia arkku-/hautaesineistä, ovat tervetulleita vastaamaan.

 

Yksi vastaus artikkeliin “Tutkimusprojekti alkamassa 2023”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *