Osallistu tukimukseen!

Arkku- ja hautaesineprojektin aineistonkeruu on alkanut!

Kyselylomake ja kirjoituskutsu ovat nyt auki.

 

Onko sinulla kokemuksia tai ajatuksia arkkuun tai hautaan asetettavista esineistä?  Moderneihin arkku- ja hautaesineisiin liittyvää tutkimusta on tehty Suomessa niukasti, joten sinun panoksesi tutkimukselle on arvokas. Kaikki aiheeseen liittyvät ajatukset ja kokemukset kartoittavat tutkimusaineistoa.

Siirry osallistu tutkimukseen -sivulle ja katso ohjeet tutkimukseen osallistumisesta. Lomakkeet ovat auki rajoitetun ajan, joten osallistu heti. Lomakkeiden sulkeutumisesta tiedotetaan etukäteen tällä sivustolla.

Tällä sivustolla voit myös tutustua minuun, tutkimukseeni ja tutkimuksen tietosuojaselosteeseen tarkemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *