Liity jäseneksi! / Register as a member!

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit liittyä Helsigin yliopiston lingvistiikan eli kielitieteiden (yleinen kielitiede, kieliteknologia ja fonetiikka) opiskelijoiden ainejärjestön Aspekti ry:n jäseneksi. Aspektiin voivat liittyä kaikki pääaine- ja sivuaineopiskelijat sekä myös muut kielitieteistä kiinnostuneet. Jäsenyys on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Luethan jäsenrekisterin tietosuojaselosteen ennen jäseneksi liittymistä.

By submitting following form you will register as a member of Aspekti ry, the subject assocation for linguistics students (general linguistics, phonetics, language technology). Registering as a member is free of charge and does not result in any obligation whatsoever. Please read the privacy policy statement of the registry before submitting the form.

Löydät jäsenlomakkeen täältä / Please find the membership form here