Podcast: vieraana TM Terhi Hannola

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tänään blogitekstin sijaan tarjolla onkin kuunneltavaa. Elämää ja eksegetiikkaa -podcastin ensimmäisessä jaksossa vieraana on opintoneuvojana työskentelevä TM Terhi Hannola, jonka kanssa pääsin juttelemaan uudistuneesta tutkinnosta sekä muista Opiskelijapalveluita tällä hetkellä työllistävistä asioista. Lisäksi Terhi kertoo kiinnostuksestaan eläinetiikkaa kohtaan ja valottaa sekä sen tutkimuskysymyksiä että käytännön lähestymistapoja.

Tämän blogin ohessa ilmestyvän podcastin ideana on tutustua teologeihin, heidän työhönsä ja kiinnostuksenkohteisiinsa myös raamatuntutkimuksen ulkopuolella. Lisäksi perehdytään tiedekunnan ajankohtaisiin tapahtumiin. Ainakin toistaiseksi podcasteja ilmestyy epäsäännölliseen tahtiin. Seuraava jakso on tulossa syyskuun lopulla.

Kevään ja kesän aika TM Riki Kuivalaisen kanssa tehdyt kolme podcastia käsittelevät aiheita feminismin ja raamatuntutkimuksen rajapinnoilla ja ovat kuunneltavissa täällä.