Podcast: Vieraana TM Jarkko Vikman

Mukavaa alkanutta viikkoa! Maanantain voi käynnistää vaikkapa uunituoreella podcastilla, jonka vieraana on väitöskirjaprojektinsa juuri aloittanut teologian maisteri Jarkko Vikman. Jarkko tutkii yhteiskunnallista ja sosiaalista murrosta, jonka kristinuskon leviäminen Vähä-Aasiaan ja erityisesti Efeson kaupunkiin aiheutti. Minkälainen kaupunki oli ajanlaskun alun Efesos ja kuinka yhteiskunta siellä rakentui? Miten uusi uskonto vaikutti vallitseviin rakenteisiin?

Keskustelemme lisäksi teologian opiskelusta Itä-Suomen yliopistossa ja siitä, mitä seurakuntatyö ja akateeminen maailma voivat tarjota toisilleen. Podcastin pääset kuuntelemaan tästä:

Tämän blogin ohessa ilmestyvän podcastin ideana on tutustua teologeihin, heidän työhönsä ja kiinnostuksenkohteisiinsa myös raamatuntutkimuksen ulkopuolella. Lisäksi pureudutaan tiedekunnan ajankohtaisiin asioihin. Aikaisemmat podcastit löydät kätevästi omalta sivultaan.

(Blogissa on seuraavat kaksi viikkoa hieman hiljaisempaa, sillä loka-marraskuun vaihteeseen osunut kasa deadlineja pitävät kiireisenä. Pyrin tänä aikana kirjoittamaan yhden tekstin viikossa, mutta en uskalla luvata mitään.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *