Oma asteikko Moodleen

Moodlessa on arviointia varten vakiona kolme asteikkoa: Eristyvä ja sosiaalinen oppiminen, 2-portainen: hylätty, hyväksytty sekä 2-portainen: täydennettävä, hyväksytty. Jos nämä eivät riitä, uuden arviointiasteikon luonti on helppoa. Se tapahtuu Asetukset-lohkon kohdassa Kurssin ylläpito -> Arvioinnit. Välilehdellä Asteikot näet käytettävissä olevat asteikot ja painikkeella Lisää uusi asteikko voit luoda omasi.

Asteikolle antamasi nimi näkyy tehtävän asetuksissa arvioinnit-kohdan alasvetovalikossa. Asteikko-kohtaan kirjoitat haluamasi asteikon negatiivisesta positiiviseen, pilkulla eroteltuna. Vakioasteikko-valinta tekisi asteikostasi julkisen kaikille, mutta tämä kohta ei ole aktiivinen. Vakioasteikkoja voivat tehdä vain Moodlen yllätpitäjät.

asteikko

Kun olet tallentanut muutokset, uusi asteikko on valmis käyttöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *