REKRY: tutkimusavustaja

Tutkimusprojekti  Between Law and Politics hakee tutkimusavustajaa kolmen kuukauden työsuhteeseen. Työn sisältö koostuu filosofiaan, politiikan tutkimukseen ja taloushistoriaan liittyvän hankehakemuksen valmistelusta, tutkimusaineiston käsittelystä ja analysoinnista sekä erilaisista editointi- ja hallintotöistä. Hakijalta edellytetään omatoimisuutta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Myös saksan kielen hallitseminen on etu.

Hakijan tulisi olla perustutkinto-opiskelija Helsingin yliopistossa. Kiinnostus tieteelliseen tutkimukseen sekä tausta filosofiassa, politiikan tutkimuksessa, sosiologiassa, taloushistoriassa tai oikeustieteessä katsotaan eduksi. Visuaalinen silmä ja kokemus PowerPoint- ja WordPress-ympäristöistä ovat meriittejä.

Tarjolla on intellektuaalisesti kiinnostava työ kannustavassa työilmapiirissä.

Työn aloitus 9.4.2018 alkavalla viikolla tai sopimuksen mukaan.

***
Lisätietoja: timo.pa.miettinen@helsinki.fi // 050 3004775

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *