REKRY

 

Tutkimusprojekti Between Law and Politics hakee tutkimusavustajaa kolmen kuukauden työsuhteeseen. Työ sijoittuu Eurooppa-tutkimuksen keskukseen Valtiotieteellisessä tiedekunnassa.

Työn sisältö koostuu filosofiaan, politiikan tutkimukseen ja taloushistoriaan liittyvän hankehakemuksen valmistelusta, tutkimusaineiston käsittelystä ja analysoinnista sekä erilaisista editointi- ja hallintotöistä. Hakijalta edellytetään omatoimisuutta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Myös saksan kielen hallitseminen on etu.

Hakijan tulisi olla perustutkinto-opiskelija Helsingin yliopistossa. Kiinnostus tieteelliseen tutkimukseen sekä tausta filosofiassa, politiikan tutkimuksessa, sosiologiassa, taloushistoriassa tai oikeustieteessä katsotaan eduksi. Visuaalinen silmä ja kokemus Canva-, PowerPoint- ja WordPress-ympäristöistä ovat meriittejä.

Tarjolla on intellektuaalisesti kiinnostava työ kannustavassa työilmapiirissä.

Työn aloitus 9.4.2018 alkavalla viikolla tai sopimuksen mukaan. Palkka normaalin tutkimusavustajan palkan mukaisesti n. 2100-2200 e/kk.

HAUN DEADLINE: 1.4.2018 (klo 18:00)

Ohjeet: Täytä lomake osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/88430/lomake.html ja liitä mukaan lyhyt CV (voit tallentaa DOC/DOCX/PDF-muotoisen tiedoston Tallenna-nappia painettuasi).

***

Lisätietoja: timo.pa.miettinen@helsinki.fi // 050 3004775