Moi,

olen yrittänyt värkkäillä hankkeellemme blogi-sivustoa ja se rupeaisi olemaan aika liki valmis. Muutamia ongelmia kuitenkin olisi. Ensinnäkin palautelomake ei jostain syystä tunnu toimivan. Kun sitä käyttää ja lähettää palautteen, koko homma jää lataamaan eikä viesti lähde.Missä mahtaisi olla vika. Olen yrittänyt deaktivoida Contacts Form 7 plugarin ja aktivoida uudestaan sekä poistanut ja luonut tuon kaavakkeen, mutta ainakaan nämä eivät auttaneet. Myöskään vastaanottavan mailin muuttaminen ei vaikuttanut asiaan.

Toinen ongelma liittyy blogin muokkaamiseen. Kun klikkaan “customize” kohtaa, josta pääsee säätämään valikkoja, headereita, taustaa ym., niin sivun ruudun oikealle puolelle avautuu “tyhjä” kuva, jossa lukee
“Moved Permanently” The document has moved here. “Here” toimii linkkinä, jonka voi avata uuteen tabiin selaimessa. Linkin klikkaaminen ei johda mihinkään eli mitään ei tapahdu. Esimerkiksi widgettien lisääminen ei onnistu, koska “there are no widget areas on the page shown”. Tosin tuossa ei näy sivua ollenkaan, joten onko tämä myös syy siihen, että widgetin lisääminen ei onnistu.

Kiitos jo etukäteen jeesistä!