Terveisiä triangelipäiviltä

Järjestyksessä kolmannet triangelipäivät järjestettiin 22.-24.5. Tampereen ammattikorkeakoulussa Tampereen seudun kirjastojen yhteisvoimin. Triangelipäivissä yhdistyvät Voyagerin ja Metalib-SFX:n käyttäjäryhmien kokoukset, ja lisänä on yleisemmin kirjastopalveluihin ja erityisesti niiden kehittämiseen, tekniikkaan ja yhteensopivuuteen liittyviä esityksiä.

Päivien ohjelma on osoitteessa http://www.uta.fi/laitokset/kirjasto/triangeli/index.htm

Päiville oli kutsuttu puhumaan Richard Wallis Talis Groupista, joka on brittiläinen kirjastojärjestelmäfirma. Esitys käsitteli Kirjasto 2.0:aa, joka nyt on kaikkien huulilla. Esityksen pääpiirteet käyvät ilmi Richardin blogista, http://blogs.talis.com/panlibus/archives/2007/
05/openness_and_sh.php

Päivistä varmaan poikii vielä lisääkin sanottavaa. Ehkäpä ensi vuonna olemme jo oppineet siihen, että blogaamme samalla kun kuuntelemme esityksiä. Ellei sitten ensi vuonna ole jo ihan uudet tekniikat.

Tässä täytyy vielä erityisesti kiittää kaikkia asianosaisia mainioista järjestelyistä!