Opiskelijakilpailu: Kehitä tuoteidea ja voita 500 euroa!

opinder-sivukuvaHelsingin yliopiston Digitaalinen opetus- ja oppimisympäristö -projekti (DOO) etsii uusia tuoteideoita. Keksi ennennäkemätön tuote, joka tukee opetusta ja opiskelua ja voita 500 euroa! Tuote voi olla esimerkiksi opiskelijoille tarkoitettu verkkopalvelu, joka mahdollistaa aivan uudet tavata oppia tai vaikkapa avointa dataa hyödyntävä opettajien ja opiskelijoiden yhteisöllinen sovellus.

Valitse yksi tai useampi keskeinen opiskelupäivään liittyvä ongelma, jossa tietotekniikka voisi auttaa, ja keksi digitaalinen palvelu, joka ratkaisee ongelmat. Kyseenalaista totutut mallit ja käytä luovuuttasi. Tuote voi sisältää myös yksinkertaisen fyysisen laitteen tai kytkeytyä muihin verkkopalveluihin tai laitteisiin.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat tai opiskelijaryhmät.

Lue lisää kilpailutehtävästä ja osallistu 15.5.2015 mennessä: https://student.helsinki.fi/fi.

Kuvassa opiskelijoiden suunnittelema Opinder, jonka avulla voi ryhmätyä, sopia tapaamisista tai vaan heittää nopeita kysymyksiä kanssaopiskelijoilleen. Opinder-protoa voi jo kokeilla mobiililaitteilla osoitteessa http://opinder.sc5.io.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *